ndlodok

basa JawaBesut

ndlodok
Lingga: (dlodok)
krama/ngoko

  1. saèm. ndlèdèk nanging luwih akèh;
  2. nlotok;
  3. ks bêbanyu;
  4. omong umuk-umukan (gêgorohan).







Kata kunci/keywords: arti ndlodok, makna ndlodok, definisi ndlodok, tegese ndlodok, tegesipun ndlodok

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.