ndlinding

basa JawaBesut

ndlinding Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦢ꧀ (d)ꦭꦶ (li)ꦤ꧀ (n)ꦢꦶ (di) (ng)
Lingga: (dlinding)

  1. ks (tansah) bêbanyu.








Kata kunci/keywords: arti ndlinding, makna ndlinding, definisi ndlinding, tegese ndlinding, tegesipun ndlinding

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.