ndlêming

basa JawaBesut

ndlêming
Lingga: (dlêming)
krama/ngoko

  1. gunêman ora karuwan têgêse (dening lara panas lsp);
  2. ks gunêman sêmbarangan.







Kata kunci/keywords: arti ndlêming, makna ndlêming, definisi ndlêming, tegese ndlêming, tegesipun ndlêming

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.