ndhowah-dhowah

basa JawaBesut

ndhowah-dhowah Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦝꦺꦴ (dho) (wa) (h)ꦝꦺꦴ (dho) (wa) (h)
Lingga: (dhowah-dhowah)

  1. ks nangis.








Kata kunci/keywords: arti ndhowah-dhowah, makna ndhowah-dhowah, definisi ndhowah-dhowah, tegese ndhowah-dhowah, tegesipun ndhowah-dhowah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.