ndhadhag

basa JawaBesut

ndhadhag Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n) (dha) (dha)ꦒ꧀ (g)
Lingga: (dhadhag)

  1. êngg ks mangan;








Kata kunci/keywords: arti ndhadhag, makna ndhadhag, definisi ndhadhag, tegese ndhadhag, tegesipun ndhadhag

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.