nandur

basa JawaBesut

nandur

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko nandur
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. mêndhêm têtuwuhan supaya thukul;
  2. ndhêdhêr wiji;
  3. ks mêndhêm (ngubur)
Kacocogna karo
  • tandur.







Kata kunci/keywords: arti nandur, makna nandur, definisi nandur, tegese nandur, tegesipun nandur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.