nakodha

basa JawaBesut

nakodha


  1. (Prs) krama/ngoko ak sudagar palayaran.







Kata kunci/keywords: arti nakodha, makna nakodha, definisi nakodha, tegese nakodha, tegesipun nakodha

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.