nablun

basa JawaBesut

nablun Aksara Jawa: (na)ꦧ꧀ꦭꦸ (blu)ꦤ꧀ (n)

  1. ks bêbanyu.







Kata kunci/keywords: arti nablun, makna nablun, definisi nablun, tegese nablun, tegesipun nablun

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.