mrèntèk

basa JawaBesut

mrèntèk Aksara Jawa: ꦩ꧀ (m)ꦫꦺ ()ꦤ꧀ (n)ꦠꦺ ()ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. nular-nular (tmr. gêni, uga dianggo ent).







Kata kunci/keywords: arti mrèntèk, makna mrèntèk, definisi mrèntèk, tegese mrèntèk, tegesipun mrèntèk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.