basa JawaBesut

mot (Kw)

  1. dimomotake ing;
  2. sugih pangapura;







Kata kunci/keywords: arti mot, makna mot, definisi mot, tegese mot, tegesipun mot

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.