basa JawaBesut

mor Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo) (r)
Lingga:

  1. (Kw) amor, awor;







Kata kunci/keywords: arti mor, makna mor, definisi mor, tegese mor, tegesipun mor

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.