monyos

basa JawaBesut

monyos Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo)ꦚꦺꦴ (nyo)ꦱ꧀ (s)
Lingga:

  1. ora monyos êngg ks ora bisa.







Kata kunci/keywords: arti monyos, makna monyos, definisi monyos, tegese monyos, tegesipun monyos

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.