Tuduhaké menu pokok

basa JawaBesut

mon Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) yèn;;
Kacocogna karo lamun, mon-mor.








Kata kunci/keywords: arti mon, makna mon, definisi mon, tegese mon, tegesipun mon
  sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org