modhèl

basa JawaBesut

modhèl (Wl) krama/ngoko

  1. cithakan, wangunan;
  2. conto;
  3. cara anyar (kang durung ana), gagrag anyar;
  4. pc nganèh-anèhi.







Kata kunci/keywords: arti modhèl, makna modhèl, definisi modhèl, tegese modhèl, tegesipun modhèl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.