mlêthèk

basa JawaBesut

mlêthèk krama/ngoko

  1. mênga pêcah kulite (tmr. woh, wiji lsp);
  2. mêtu (tmr. srêngenge);
  3. ak wiwit (tmr. tanggal, sasi lsp);
  4. pc ks lair
Kacocogna karo
  • plêthèk.







Kata kunci/keywords: arti mlêthèk, makna mlêthèk, definisi mlêthèk, tegese mlêthèk, tegesipun mlêthèk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.