mlênthi

basa JawaBesut

mlênthi pc

  1. katon njêmbluk wêtênge;
  2. ks mêtêng.







Kata kunci/keywords: arti mlênthi, makna mlênthi, definisi mlênthi, tegese mlênthi, tegesipun mlênthi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.