mingsêd

basa JawaBesut

mingsêd krama/ngoko

  1. mingsêr ngalih sathithik;
  2. ent lunga
Kacocogna karo
  • ingsêd.







Kata kunci/keywords: arti mingsêd, makna mingsêd, definisi mingsêd, tegese mingsêd, tegesipun mingsêd

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.