militèr

basa JawaBesut

militèr Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦭꦶ (li)ꦠꦺ () (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) saradhadhu.







Kata kunci/keywords: arti militèr, makna militèr, definisi militèr, tegese militèr, tegesipun militèr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.