midhêt

basa JawaBesut

midhêt Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦝꦼ (dhê)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. êngg ks turu.







Kata kunci/keywords: arti midhêt, makna midhêt, definisi midhêt, tegese midhêt, tegesipun midhêt

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.