micak

basa JawaBesut

micak krama/ngoko

  1. ethok-ethok picak;
  2. ks turu
Kacocogna karo
  • picak.







Kata kunci/keywords: arti micak, makna micak, definisi micak, tegese micak, tegesipun micak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.