micêk

basa JawaBesut

micêk Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦕꦼ ()ꦏ꧀ (k)
Lingga:

  1. êngg ks turu;;
Kacocogna karo picak, picêk, micak.







Kata kunci/keywords: arti micêk, makna micêk, definisi micêk, tegese micêk, tegesipun micêk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.