basa JawaBesut

mi Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ty) glêpung diasin digawe sluwiran.
  Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti mi, makna mi, definisi mi, tegese mi, tegesipun mi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.