mengo

basa JawaBesut

mengo krama/ngoko

  1. ndêlêng nisih, nolèh;
  2. ent êmoh, suthik.







Kata kunci/keywords: arti mengo, makna mengo, definisi mengo, tegese mengo, tegesipun mengo

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.