mbladhak

basa JawaBesut

mbladhak
Lingga: (bladhak)
krama/ngoko

  1. nggiwar nyimpang saka ênêring laku (tmr. lakuning kreta, jaran lsp);
  2. ent laku ala (tmr. wong wadon).







Kata kunci/keywords: arti mbladhak, makna mbladhak, definisi mbladhak, tegese mbladhak, tegesipun mbladhak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.