mblêrêngi

basa JawaBesut

mblêrêngi
Lingga: (blêrêng)

  1. njalari blêrêng;
  2. ent mêdèni (marga sugih, luhur).







Kata kunci/keywords: arti mblêrêngi, makna mblêrêngi, definisi mblêrêngi, tegese mblêrêngi, tegesipun mblêrêngi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.