mbilêr

basa JawaBesut

mbilêr

  1. êngg ks turu.








Kata kunci/keywords: arti mbilêr, makna mbilêr, definisi mbilêr, tegese mbilêr, tegesipun mbilêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.