mbalik

basa JawaBesut

mbalik
Lingga: (balik)

  1. bali ngênêr marang asale (tmr. lakuning angin lsp, uga ent);
  2. gênti mèlu marang mungsuhe;
  3. pc malik.







Kata kunci/keywords: arti mbalik, makna mbalik, definisi mbalik, tegese mbalik, tegesipun mbalik

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.