mbadhog

basa JawaBesut

mbadhog

  1. pc ks mangan.








Kata kunci/keywords: arti mbadhog, makna mbadhog, definisi mbadhog, tegese mbadhog, tegesipun mbadhog

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.