mayêng

basa JawaBesut

mayêng Aksara Jawa: (ma)ꦪꦼ () (ng)
Lingga:

  1. (-mayêng) êngg krama/ngoko lunga mênyang êndi-êndi (mubêng-mubêng).







Kata kunci/keywords: arti mayêng, makna mayêng, definisi mayêng, tegese mayêng, tegesipun mayêng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.