marês

basa JawaBesut

marês Aksara Jawa: (ma) ()ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) rikat (tmr. baris), ora antal (tmr. lagu musik).







Kata kunci/keywords: arti marês, makna marês, definisi marês, tegese marês, tegesipun marês

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.