mapal

basa JawaBesut

mapal krama/ngoko

  1. ngêthoki dicêndhakake;
  2. êngg ks mangan
Kacocogna karo
  • papal.







Kata kunci/keywords: arti mapal, makna mapal, definisi mapal, tegese mapal, tegesipun mapal

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.