mangku

basa JawaBesut

mangku krama/ngoko

  1. nyèlèhake ing pangkon;
  2. ent ngadhêpake;
  3. ngajangi duwe gawe lsp
Kacocogna karo
  • pangku.







Kata kunci/keywords: arti mangku, makna mangku, definisi mangku, tegese mangku, tegesipun mangku

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.