mamut

basa JawaBesut

mamut Aksara Jawa: (ma)ꦩꦸ (mu)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. (Kw) ilang, sirna, lunga.








Kata kunci/keywords: arti mamut, makna mamut, definisi mamut, tegese mamut, tegesipun mamut
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.