basa JawaBesut

mal Aksara Jawa: (ma)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) klêbut.







Kata kunci/keywords: arti mal, makna mal, definisi mal, tegese mal, tegesipun mal

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.