mak pêrcêt

basa JawaBesut

mak pêrcêt
Lingga: (pêrcêt)
pc

  1. sanalika lair (mêtu);
  2. ks lair.







Kata kunci/keywords: arti mak pêrcêt, makna mak pêrcêt, definisi mak pêrcêt, tegese mak pêrcêt, tegesipun mak pêrcêt

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.