mak kêndhêlong

basa JawaBesut

mak kêndhêlong
Lingga: (kêndhêlong)
krama/ngoko

  1. (sanalika) kêndho mlêngkung (tmr. tali, tampar lsp);
  2. ent gêla, cuwa.







Kata kunci/keywords: arti mak kêndhêlong, makna mak kêndhêlong, definisi mak kêndhêlong, tegese mak kêndhêlong, tegesipun mak kêndhêlong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.