mêsin

basa JawaBesut

mêsin (Wl) krama/ngoko

  1. piranti mawa rodha dilakokake sarana asêp, bènsin utawa tangan;
  2. (mêsin mênjait) piranti dianggo ndondomi.







Kata kunci/keywords: arti mêsin, makna mêsin, definisi mêsin, tegese mêsin, tegesipun mêsin

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.