mêndêm gênje

basa JawaBesut

mêndêm gênje Aksara Jawa: ꦩꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦢꦼ ()ꦩ꧀ (m)ꦒꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦗꦺ (je)
Lingga: (gênje)

  1. ks gêndhêng.








Kata kunci/keywords: arti mêndêm gênje, makna mêndêm gênje, definisi mêndêm gênje, tegese mêndêm gênje, tegesipun mêndêm gênje

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.