mêdodong

basa JawaBesut

mêdodong krama/ngoko

  1. mulur sarta abuh kêncêng;
  2. ks mati
Kacocogna karo
  • bêdodong.







Kata kunci/keywords: arti mêdodong, makna mêdodong, definisi mêdodong, tegese mêdodong, tegesipun mêdodong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.