lopêr

basa JawaBesut

lopêr (Wl) krama/ngoko

  1. wong kang dikongkan-kongkon;
  2. utawa lopor êngg kênèk kang nuntun jaran rakitan (4, 6).







Kata kunci/keywords: arti lopêr, makna lopêr, definisi lopêr, tegese lopêr, tegesipun lopêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.