basa JawaBesut

loko Aksara Jawa: ꦭꦺꦴ (lo)ꦏꦺꦴ (ko)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg lokro.







Kata kunci/keywords: arti loko, makna loko, definisi loko, tegese loko, tegesipun loko

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.