litêr

basa JawaBesut

litêr Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦠꦼ () (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) takêran sing gêdhene 1 dm³.







Kata kunci/keywords: arti litêr, makna litêr, definisi litêr, tegese litêr, tegesipun litêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.