basa JawaBesut

lit Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. wc alit (cilik).







Kata kunci/keywords: arti lit, makna lit, definisi lit, tegese lit, tegesipun lit

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.