lirling masinis

basa JawaBesut

lirling masinis Aksara Jawa: [[ꦭꦶrliꦁꦩꦱꦶꦤꦶꦱ꧀|ꦭꦶ (li)rli (rli) (ng) (_) (ma)ꦱꦶ (si)ꦤꦶ (ni)ꦱ꧀ (s)]]
Lingga:

  1. (Wl) pc calon masinis sêpur.







Kata kunci/keywords: arti lirling masinis, makna lirling masinis, definisi lirling masinis, tegese lirling masinis, tegesipun lirling masinis

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.