basa JawaBesut

lim Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦩ꧀ (m)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) ancur, bangsaning kanji dianggo ngraketake;







Kata kunci/keywords: arti lim, makna lim, definisi lim, tegese lim, tegesipun lim

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.