lesiyun

basa JawaBesut

lesiyun Aksara Jawa: ꦭꦺ (le)ꦱꦶ (si)ꦪꦸ (yu)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) prajurit.







Kata kunci/keywords: arti lesiyun, makna lesiyun, definisi lesiyun, tegese lesiyun, tegesipun lesiyun

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.