latiyu

basa JawaBesut

latiyu Aksara Jawa: (la)ꦠꦶ (ti)ꦪꦸ (yu)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) kayu sanggan ing sadhuwuring lawang (cêndhela).







Kata kunci/keywords: arti latiyu, makna latiyu, definisi latiyu, tegese latiyu, tegesipun latiyu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.