basa JawaBesut

lat Aksara Jawa: (la)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. (Wl) pc kasèp.







Kata kunci/keywords: arti lat, makna lat, definisi lat, tegese lat, tegesipun lat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.