lara ginjêle

basa JawaBesut

lara ginjêle Aksara Jawa: (la) (ra)ꦒꦶ (gi)ꦤ꧀ (n)ꦗꦼ ()ꦭꦺ (le)
Lingga: (ginjêl)

  1. ks lara atine.








Kata kunci/keywords: arti lara ginjêle, makna lara ginjêle, definisi lara ginjêle, tegese lara ginjêle, tegesipun lara ginjêle

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.