lapur

basa JawaBesut

lapur Aksara Jawa: (la)ꦥꦸ (pu) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) ngaturake prakara apa-apa marang pulisi lsp;







Kata kunci/keywords: arti lapur, makna lapur, definisi lapur, tegese lapur, tegesipun lapur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.